Naše poprvé na WiFič VEN! 3. ročník

Akce WiFič VEN! se konala, jako již tradičně (3. ročník), ve výrobním areálu v Bílovicích u Uherského Hradiště. Jednodenní akce, začátkem září, s bohatým doprovodným programem, nabídla návštěvníkům směs zábavy i poznání. I když byl počet návštěvníků, díky situaci s virem, omezen, sešla se zde opravdu velká várka nejen zajímavých designérů a jejich produktů, ale i skvělých a zvídavých návštěvníků. A že jste o téhle skvělé události ještě nikdy neslyšeli? Dovolte nám, abychom vám ji trochu přiblížili. Už jenom proto, že se jedná o důležitý milník značky DIDAWOOD.

WiFič VEN! je jednodenní akce s programem, pódiem i stánky s občerstvením. Chcete se dozvědět něco nového, poznat, co teď "fičí" na poli designu či si jen tak poslechnout pár skvělých interpretů (letos například Richard Müller, Lenka Dusilová, MYDY či Slovácké divadlo)? Tak přesně pro vás je, jako na míru šitý, tenhle skvělý projekt, který se bude konat i příští rok. Čeká zde poutavý program a spousta zábavy, nových vjemů i inspirativních nápadů. Součástí byla letos poprvé expozice ŽNĚ DESIGNU, která prezentuje produkty na jejichž realizaci se nutně podíleli designéři.

Rodiny s dětmi jistě ocenily doprovodný program, koutek pro děti. A my jsme byli jeho součástí! Vyzkoušet bylo možné téměř všechny produkty naší nabídky. Domino (Postav hada! či Nakresli zvířátko! na jednotlivé hrací kostky), Mozaikové kostky (Sestav obrazec!) či Golf kroket (Zahraj si!).

Tato příjemná událost se zároveň stala startem projektu DIDAWOOD. Myslíme tím start pro širokou veřejnost - poprvé jsme prezentovali naše "vyšperkované" produkty jinde, než v rozsáhlém testování..

Zpětná vazba? Úspěch. Děti vesele stavěly a bouraly dlouhé dráhy, pomalovávali dřevěné kameny či zkoušeli proniknout do pravidel golf kroketu. Tuto akci vysloveně hodnotíme jako zážitek pozitivní, jež nabídl potvrzení toho, že se vskutku ubíráme tím správným směrem. Radost v hravých dětských tvářích toho byla jasným znakem a potvrzením.