Vítej na světě, projekte DIDAWOOD!

Je září 2020 a oficiálně začínáme psát historii DIDAWOOD. Spustili jsme web. Začali prezentovat sebe i své produkty na sociálních sítích. Odstartovali jsme s velkou radostí, prodej našich produktů. Prostě a jednoduše je to venku!

Snaha a úsílí celého realizačního týmu a víc jak roční práce, nepřišla v niveč, ale nabyla realizovaných kontur. Netušíme, jak to cítíte vy, ale my skáčeme do výšky několika výškových metrů.

S velkou slávou bychom rádi, tímto článkem, tak trochu "křtili" naše miminko. A že jsme si ho "vypiplali" od úplného základu je víc, jak jasné. Za každou jednou hrou jsou hodiny práce, analýzy, navrhování, rozsáhlých diskuzí a následného testování. Nejedná se o ledabylé random pokusy.

Naše výrobky jsou certitikované. Každý jeden komponent prochází důkladou výstupní kontrolou, která zaručuje vysokou kvalitu každému komponentu.

Jelikož jsme byli součástí doprovodného programu akce WiFič VEN!, připravili jsme si pro malé objevitele a stavitele naše produkty k vyzkoušení. Grafická dílna UUtěrky, jež je autorem grafických předloh a zpracování, připravila plakáty, které byly rozvěšeny kolem stanovišť a vybízely děti k jejich kreativním počinům a ponoukaly je k vlastním řešením z nabízených komponentů, produktů.